Events

Below is a list of our upcoming events. If you have any questions please contact Our Sales Team. If you would like to register for an event, click on the registration button and complete the online form.

The event "MetLife Lunch and Learn Meeting - Thursday November 10th" is no longer active.



The event "Genworth Long Term Care Breakfast Meeting" is no longer active.


Past Events

The event "Long Term Care Symposium September 22, 2016" is no longer active.

Schedule of Events
7:30 am – Continental Breakfast
8:00 am – 9:00 am – Long Term Care Planning 2016 (1 HR CE)
9:00 am – 9:30 am – Genworth – Financial and future planning update. (30 Mins)
9:30 am – 10:00 am – Prudential – Benefit Access Rider – Chronic Illness Rider Planning (30 Mins)
10:00 am – 10:30 am – Lincoln – MoneyGuard II – Linked Benefit Planning (30 Mins)
– Break (15 Mins) –
10:45 am – 11:15 am – OneAmerica – Hybrid Solution using Annuities (30 Mins)
11:15 am – 11:45 pm – Nationwide – LTC Riders on a Survivorship Guaranteed UL Solution (30 Mins)
11:45 am – 12:15 am – Protective – Extend Care Rider Planning (30 Mins)
12:15 am Closing

12:30 am Lunch

Sponsors